Lekkageservice

Een lekkage in huis is erg vervelend, maar gelukkig lossen de lekkage specialisten van ARL Loodgieters een dergelijk probleem direct voor u op. Wij zijn een loodgieters bedrijf, gericht op lekkages in en om het huis. Maar wij zijn er ook voor al uw reparaties.

Bel voor spoed naar 06-44394707, dan wordt u zo snel mogelijk geholpen!

Twijfel niet langer en neem contact met ons op via 06-44394707. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om te voorzien van kwaliteitsservice, waardoor een lekkage in no-time verholpen is. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten ieder lek gemakkelijk en snel op te speuren met professionele apparatuur.

Lekkage komt voor op de raarste plekken. In de meeste gevallen kunt u zelf een goede schatting doen waar de lekkage zich bevindt. In andere gevallen staat u voor een raadsel. ARL Loodgieters ziet dat vaak wel dankzij onze moderne apparatuur. Daarmee sporen wij de lekkage razendsnel voor u op.

ARL Loodgieter spoort lekkages op in iedere ruimte binnen en buiten uw huis, bedrijfspand, flat of schip. Lekkages komen het vaakst voor binnen de badkamer, douche, kelder, muren, (platte) daken en zwembaden. Maar ook radiatoren en CV ketels.

Zelfs de moeilijk bereikbare plekken als vloerverwarming, riolering, waterleidingen, afvoeren, schoorstenen en dakkapellen vormen voor de specialisten van ARL Loodgieters geen enkel probleem.

ARL Loodgieters

Amstelstraat 46
2515 XN Den Haag

Tel: 06-44394707

Spoedservice: elk weekend en feestdagen

ARL Loodgieters helpt bij alle reparaties in en om het huis. 24 uur per dag worden alle problemen opgelost, ook in de weekenden en op feestdagen. Wij helpen bij waterlekkages en daklekkages, verstoppingen en het repareren van c.v-ketels, geisers en boilers.

1 uurs service