Lekkages in uw huis

Een lekkage is nooit leuk en brengt altijd schade met zich mee. Om deze reden wilt u uw waterschade zo snel mogelijk verhelpen om ergere vervolg schade te beperken.

Overal kunnen lekkages ontstaan. De meest voorkomende zijn t.p.v.: 

  • Het dak lekkage
  • Hemelwaterafvoer (verstopt door b.v. bladen
  • Riolering
  • De natte groepen zoals bij de keuken en badkamer


De oorzaak van een daklekkage kan zijn omdat er een pan kapot is, het lood niet goed aansluit, een kapotte dakdoorvoer of dat de goot overstroomd omdat dat de hemelwaterafvoer verstopt is door bladeren.

Een riolering kan verstopt raken door haren, vet- en zeepresten. Om te voorkomen dat er een verstopping en schade hierdoor ontstaat kunt u het beste om het jaar uw riolering laten reinigen.

Soms is het onduidelijk waar de lekkage zich bevind. Bijvoorbeeld omdat er water uit een wandcontactdoos of een centraal doos komt in de woonkamer waar geen watervoorziening in de buurt zit. Het kan dan zijn dat het onder het bad lekt, maar omdat er rondom het bad goed gekit is kan het water onder het bad niet de badkamer in komen. Het water verdwijnt b.v. de kanaalvloer in en stroomt een elektrabuis in waardoor het water een verdieping lager uit het stopcontact komt. 

Om dit soort lekkages te kunnen vinden maken we gebruik van inspectie camera's of met een warmte- en/of koude metingen.

Wij kunnen u altijd helpen 24 uur per dag. 

ARL Loodgieters

Amstelstraat 46
2515 XN Den Haag

Tel: 06-44394707

Spoedservice: elk weekend en feestdagen

ARL Loodgieters helpt bij alle reparaties in en om het huis. 24 uur per dag worden alle problemen opgelost, ook in de weekenden en op feestdagen. Wij helpen bij waterlekkages en daklekkages, verstoppingen en het repareren van c.v-ketels, geisers en boilers.

1 uurs service